Klik hier om deze e-mail in een browser te bekijken    techsoupglobal_logo_grayscale 2 
logo-techsoup-nederland-470x85

Soft- en hardware donatieprogramma voor non-profit organisaties
 
tsn_lb 2   corner
 
Nieuwsbrief september 2015
 
tsn_lo   tsn_ro
 
c1 5   c2 9
 
In deze nieuwsbrief vindt u volgende onderwerpen : Veel leesgenot!
Het TechSoup Nederland team
 
c3 6   c4 5
 
c1 5   c2 9
 
Windows 10

Windows 10, en hoe up te graden
 

Windows 10 is nu een goede maand geleden gelanceerd. Dit beheersysteem is ontworpen voor een naadloze integratie tussen laptops, desktops en touchscreens. Het bevat ook een nieuw start menu waardoor u gemakkelijk de nodige tools vindt, een nieuwe browser (Edge), nieuwe beveiligings- en authenticatiefuncties, evenals nieuwe management functies. Lees meer.

Veel  nonprofits kunnen aanspraak maken op een gratis upgrade. Om erachter te komen of dit het geval is voor u, zie onze tabel met upgrade paden
 

nm2d_logoOndersteuning bij overstappen naar O365 of andere clouddiensten

 
We geven nonprofit organisaties al meerdere jaren toegang tot gratis of zeer goedkope licenties, maar we zijn ons ook bewust dat soms extra steun welkom is om de gedoneerde technologie daadwerkelijk in te zetten.

Daarom biedt TechSoup Nederland nu in samenwerking met haar nieuwe partner New Media 2Day (NM2D) een aantal trajecten om te evalueren of uw organisatie klaar is voor Office 365 of om u te begeleiden bij de migratie van uw mailsysteem of de inrichting van een SharePoint omgeving, en dit aan scherpe nonprofit prijzen.

Ontdek hier de verschillende producten of diensten van het NM2D aanbod voor nonprofits. Er zijn ook diensten rond telefonie en managed IT.
 

adwords express 2

Nieuw in Google for nonprofits: AdWords Express (AWX)

 
AdWords Express (AWX) biedt een eenvoudiger manier voor nonprofit organisaties om hun maandelijkse AdGrant toelage van $ 10.000 te gebruiken. Zoals sommigen wellicht ervaren, kan het erg moeilijk zijn voor een organisatie om haar maandelijks advertentiebudget volledig te gebruiken, tenzij ze haar AdGrants account intensief in de gaten houdt en beheert.

Met AdWords Express is het creëren van een advertentie een stuk eenvoudiger. Selecteer uw doelgroep, schrijf drie lijnen over uw activiteit en bepaal uw budget. AWX beheert automatisch wanneer en waar uw advertenties worden weergegeven op Google. Geen zoekwoorden te kiezen, geen voortdurend beheer. Lees meer.

Opmerking  bij de activatie van Ad Grants via de traditionele Ad Words formule (niet AWX) : bij de registratieprocedure dient u absoluut de wisselkoers op USD te zetten en het facturatie/billing gedeelte NIET te activeren. Anders wordt uw organisatie als een commerciële Ad Words klant behandeld.
 

Bitdefender mobile securityBitdefender Mobile Security for Android

 
U hebt wellicht de nodige maatregelen genomen om de desktops, laptops en servers van uw organisatie te beschermen. Maar wat  voor de mobiele telefoons en tablets? We gebruiken ze allemaal, maar ze kunnen ernstige risico’s inhouden voor uw organisatie.

Bitdefender Mobile Security for Android beschermt de Android smartphones en tablets van uw organisatie tegen virussen, malware, privacy inbraken, en meer. Wanneer een apparaat wordt gestolen, kunt u het vergrendelen of alle gevoelige gegevens  wissen op afstand. Administratiekost : 2€ per gebruiker per jaar
 

Office 2016 for MacOffice 2016 voor Mac beschikbaar via TechSoup

 
Microsoft Office 2016 voor Mac werkt met de interface en snelkoppelingen die doorwinterde Mac gebruikers gewoon zijn. Het is ook ontworpen voor een naadloze samenwerking tussen platforms, zodanig dat het eenvoudig is om te documenten te delen en samen te werken met Windows-gebruikers.

Office 2016 voor Mac haalt voordeel uit de Retina Display display en Multi-touch gebaren van de huidige Mac laptops, en geeft toegang tot een nieuwe online galerie van duizenden professioneel ontworpen sjablonen.

U kan vanaf nu Office 2016 voor Mac aanvragen, voor een administratiekost van 28€
 

Data migrationData migratie gids voor nonprofits

 
Uw gegevens zijn één van uw meest waardevolle activa. Wanneer u van database verandert, moet u ervoor zorgen dat alle bij te houden historische gegevens correct meegaan en op de juiste plaats terechtkomen. Dit vereist een zorgvuldige planning.

Idealware publiceerde een gids die u kan inspireren bij het stellen van de goede vragen in elke fase van de migratie en bij het vermijden van valkuilen.
 

 
c3 6   c4 5

U krijgt deze informatie omdat u zich heeft geregistreerd op www.techsoup.nl.

Techsoup Nederland, een samenwerking tussen Techsoup Global, vzw SOCIALware en Stichting GeefGratis, heeft als doel stichtingen en verenigingen te steunen in de verhoging van hun sociale impact door inzet van technologie.

Hiertoe biedt zij een donatieprogramma voor software en IT-uitrustingen van een aantal vooraanstaande IT-leveranciers, evenals ondersteunende diensten voor de selectie en het gebruik van deze producten. SOCIALware en Stichting GeefGratis zijn helemaal onafhankelijk van deze fabrikanten.

Techsoup Nederland | Louizalaan 65, b11, 1050 Brussel
Contact center
: info@techsoup.nl
Click to view this email in a browser

Indien u onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u reageren op dit bericht met "Unsubscribe" in de onderwerpregel of klik simpelweg op de volgende link: Unsubscribe

Techsoup Nederland
Louisalaan 65
Box 11
Brussel, Brussel 1050
BE

Read the VerticalResponse marketing policy.

Non-Profits Email Free with VerticalResponse!