top_shadow.jpg
left_shadow.jpg
ds
 

Tuff Ledarskapsträning

Sommarnytt från Tuff
juni 2014
right_shadow.jpg
large_box_top.gif

Hej!

Vi på Tuff ledarskapsträning vill önska dig en riktigt skön sommar med gott om tillfällen att varva ner och ladda batterierna. Vi skickar med lite lästips, inspiration och ett erbjudande, och hoppas att du även under sommaren får möjlighet att fortsätta använda och öva på dina ledarskapsförmågor i alla dina grupper och relationer – inte bara på jobbet.

large_box_bottom.gif
spacer.gif
Lästips: ”Ökad kontroll och höga krav löser inga problem – om inte de anställda samtidigt har inflytande över sin arbetssituation”.
 

Det säger Töres Theorell, professor emeritus i psykosocial medicin, vid Karolinska Institutet och Stockholms universitet, i en artikel om hur stress på jobbet skapas och det oerhört samhällsviktiga och relevanta i att medarbetare har inflytande över sin arbetssituation och att de tas på allvar. Det är ju de som är experter på sin egen verksamhet. Läs artikeln här.

Lättare på jobbet och mer frihet som chef – gå Steg 2 i höst!

För dig som har gått Steg 1, vill vi ge ett bra erbjudande att gå Steg 2 i höst. Kursen kommer att fördjupa och vässa dina förmågor att leda grupper markant och tillämpa ett coachande ledarskap. Vanliga resultat är att du känner dig betydligt tryggare i svåra situationer och samtal, har mindre operativt arbete på ditt bord, effektivare möten, mer engagerade medarbetar och ett öppnare klimat. 

Vi erbjuder just nu 20% rabatt om du anmäler dig senast den 6 juli till Steg 2 i Stockholm, Göteborg eller Malmö i höst. Du anmäler dig enklast på hemsidan och anger koden ”Sommarerbjudande Steg-2”.

 

Följ oss på Facebook

Klicka här för att "gilla" oss på Facebook och följa våra inlägg.
 

Kontakta oss i sommar?

Du når oss lättast via mail men även på nummer 08-4461620.

Så här säger några av våra kunder 

Tuff-film

Hör några av våra kunder berätta vilka resultat de fått ut av Tuff ledarskapstränings utbildningar här.

 

Bra chefer på Google kan coacha och ge feedback

När Google frågade sina 37 000 anställda vad riktigt bra chefer gör så visade det sig att de coachar och ger feedback. Inte så förvånande tycker vi. Läs mer här.
 

Populära seminarier och minimässor

Vi fortsätter att ge frukostseminarier om motivation och feedback i Stockholm, Malmö och Göteborg och har även minimässor för dig som jobbar inom HR. Aktuella datum finns på vår hemsida under fliken "seminarier".
 

Öppna kurser

Alla höstens och vårens öppna kurser finns på vår hemsida. Vi skräddarsyr även interna ledarskapsprogram, chefscoaching och seminarium på företag. Välkommen att delta i något program eller beställa en Tuff-tränare till din arbetsplats! 
 

 

Glad sommar önskar vi på

Tufflogga

Tel: 08-446 16 20
 Email: info@tuffledarskapstraning.se
Web: www.tuffledarskapstraning.se 

 
hardware_2_footer.jpg
 
 
Click to view this email in a browser

Vill du inte ha dessa utskick var vänlig svara på detta meddelande och skriv "Unsubscribe" i ämnesraden eller klicka på följande länk: Unsubscribe

Click here to forward this email to a friend

Tuff Ledarskapsträning AB
Östgötagatan 16, 1 tr
Stockholm, Stockholms 11625
SE

Read the VerticalResponse marketing policy.

Try Email Marketing with VerticalResponse!